Имейл Парола

Забравена парола

ДОБРЕ ДОШЛИ! В рамките на тестовия период ще имате достъп до пълната функционалност на сайта. Така ще можете да се уверите колко време и усилия ще Ви спестим. След попълване на нужните данни – своите и на фирмата – и след като потвърдите регистрацията, ще имате възможност да създавате неограничен брой бизнес профили. Може да избирате от вече съществуващите или да зададете свои собствени критерии. При регистрация обаче меже да изберете само един от готовите профили. Ако не намирате нищо подходящо в списъка, опишете това, което търсите на "Друго"  и ние ще Ви помогнем. След изтичане на тестовия период, достъпът автоматично ще бъде прекратен.

    ПРЕДИМСТВА НА УСЛУГАТА НИ:

  • ИНДИВИДУАЛЕН ФИЛТЪР НА ТЪРСЕНЕТО – точно каквото имате нужда да знаете!
  • ДОСТАВКА НА ИНФОРМАЦИЯТА ПО ИМЕЙЛ ЕЖЕДНЕВНO – всеки ден ще Ви изпращаме резултатите, отговарящи на Вшите профили на търсене, дори на повече от един имейл адрес при желание от Ваша страна.
  • ПО-БЪРЗО ОБСЛУЖВАНЕ – ние сме бързи и добре организирани относно Вашите поръчки.
  • ИЗТОЧНИЦИ – ние събираме нашата информация както от българската националната агенция, така и от цяла Европа.
  • КОМПЕТЕНТНА ПОМОЩ – нашият екип има над 10 години опит в областта на обществените поръчки.
  • 94 СФЕРИ НА ДЕЙНОСТ – може да изберете от вече готовите бизнес профили за търсене или да си създадете свой собствен уникален филтър на търсене, който да отговаря на нуждите Ви.
  • AРХИВ – на нашия сайт има опция за търсене на старите документи - така ще имате възможност да предвидите евентуални бъдещи ходове в предлагането на поръчките.

За въпроси пишете на kontakt@aop-baza.bg.

Приятно ползване!

14  ДНИ БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ

Данни за вход в системата
?
?
Лице за контакти
?
?
?
Данни на фирмата
?
?
?
?
?
Сфера на дейност
ИЗБЕРЕТЕ
ЗАПАЗИ×

БИЗНЕС ПРОФИЛИ

Запази


?
прочетох и приемам общите условия.
Приемам контактуване с маркетингова цел Правила за поверителност