Имейл Парола

Забравена парола

 

Алтернативни обществени поръчки

Всички обявления от България и Европа на едно мястоОт няколко години ползваме Вашата услуга за търсене на обществени поръчки, заради предоставената точна и навременна информация. Обслужването е на много добро ниво, сайтът е добре структуриран и позволява бърз и лесен достъп до необходимата информация.

Считам, че с услугата, която предлагате може да сте полезни на много фирми и компании.

Инж. Димитър Арнаудов,

Управител на фирма ЕЛПРОМ ЕМЗ ООД, гр. Шабла

В качеството си на ползвател на услугите на Алтернативни обществени поръчки вече повече от година, ние от Омникар Ауто ООД бихме желали да изкажем своята благодарност към работата на целия екип. Използваната платформа, с правилно селектираните филтри ни предоставя пълния набор от информация, необходима за проследяване статуса на всяка една обществена поръчка. Със сигурност ползването на тази платформа значително улеснява работата ни, като ни спестява време и ни предоставя бърза и навременна информация.

Екипът на Алтернативни обществени поръчки е гъвкъв, умее да разбере нуждите и потренбностите на клиента и да направи най-правилния подбор за боравене с необходимата информация.

Щастливи сме, че успяхме да изградим добри партньорски взаимоотношения, които се надяваме да надграждаме вбъдеще.

Бихме препоръчали платформата Алтернативни обществени поръчки на всеки един бизнес.

Екипът на Омникар Ауто ООД

С настоящата препоръка изразяваме удовлетвореността си от работата с Алтернативни обществени поръчки. Чрез техния сайт получаваме навреме и в нужната ни пълнота информацията за предстоящи и възложени обществени поръчки по предварително зададени от нас критерии. Онлайн платформата им ни създава търсеното от нас удобство и ни спестява много време при намиране на информация.

Нашата фирма участва най-активно в обществени поръчки, като често пъти е спечелилият участник и това до голяма степен е благодарение на бързата информация, която получаваме от сайта на Алтернативни обществени поръчки.

В лицето на екипа от Алтернативни обществени поръчки намерихме надежден и сигурен партньор в нашия бизнес, и като такъв го препоръчваме на всички фирми, които желаят със съвременни средства да развиват успешно бизнеса си, имайки достъп до навременна и достоверна информация.

Фирма Бошнаков ЕООД, гр. Бургас

Избрахме вас пред останалите безплатни или платени услуги, защото филтрите ви работят безупречно. Смея да твърдя че благодарение на вас нямаме изпусната обявена поръчка за последните 3 години. Обслужването ви е на много добро ниво. Най-голямото удобство за нас във вашата услуга е това че получаваме незабавно мейл веднага след обявяването на дадена обществена поръчка, също така натрупването на поръчки, ако съм избрал бутона "интересува ме".

В резулатат на нашето партньорство през последните 3 години, успяхме да спечелим няколко много важни за нашата компания поръчки и така другите играчи на пазара разбраха, че трябва да се съобразяват с нас.

Мисля, че може да сте много полезни и на други фирми и компании. Лично аз вече съм ви препоръчал на мои колеги и партньори като много добър и коректен партньор.

Деян Липчев,

Собственик на фирма Анималия-2009 ООД

С настоящата препоръка искам да изразя удовлетвореността си от работата с Вашата фирма. От няколко години сме абонирани за Вашите услуги и сме доволни от обслужването и от начина, по който получаваме информацията - чисто визуално информацията се възприема лесно и бързо. В резултат на ползване на Вашите услуги получаваме актуална информация за предстоящи обществени поръчки и участваме в тези от тях, които отговарят на нашия профил. Като краен резултат имаме реализирани поръчки, които носят допълнителна печалба на фирмата. Бих препоръчала използването на Вашите услуги на други фирми и компании.

С уважение:

Рая Стаматова,

фирма Юниглас ООД

Нашата фирма предпочита да използва Вашите услуги, тъй като получаваме навременна информация за актуалните търгове. Обслужването е на високо ниво, предлаганата услуга е качествена и на много добра цена. Предпочитаме да се доверим на Вас, тъй като винаги сте били надежден източник. Сайтът Ви дава подробна информация за излезли обществени поръчки, както и актуални промени свързани с тях. С удоволствие бихме препоръчали на други фирми, да използват Вашите услуги, ако искат да получават бърза и качествена услуга.

Пожелаваме Ви успех!

Инж. Ибрахим Амура,

фирма АМУРАА КОНСЕРВ 68 ООД

Благодарение на сътрудничеството ни с „Алтернативни обществени поръчки“ постигаме много високи резултати при нашите участия в обществени поръчки, които се подобряват все повече вече трета поредна година.

Отлично оформен сайт, от който получаваме само информацията, която ни е нужна, с което най–голямото ни удобство е спестяването на време и човешки ресурс.

Иван Запрянов,

Търговски директор на фирма ОФИС КОНСУМАТИВИ ООД

Вече втора година нашата фирма е абонат за услугата на Алтернативни обществени поръчки. За кратко време след началото на абонамента ни успяхме заедно с вас да дефинираме по-точно нашите интереси, с което информацията към нас силно се подобри.

Избрали сме вас, защото сте гъвкави към клиента и удовлетворявате неговите нужди в бизнеса, където той се е позиционирал. Това означава, че не ми се налага да търсим други. Услугата ви е на високо информационно ниво.

Удобството е, че не се ровим в пълния списък на обществени поръчки, а получаваме актуалните и новопоявили се обществени поръчки само по избраните сектори. Това спестява много време и повишава нашия КПД в областта.

Финансовото изражение на вашата услуга е много добро за нашия български стандарт. Силно ни се разшири хоризонта и си спестяваме ценно време.

С уважение:

проф. д-р инж. Иван Куртев,

фирма ОМНИТЕЛ ООД

Алтернативни обществени поръчки е отговорен, коректен и надежден партньор, предоставящ висококачествени услуги.С настоящата референция бихме желали да изразим нашите отлични впечатления от съвместната ни работа.

Алтернативни обществени поръчки предоставя висококачествна информация за актуални обществени поръчки в областите, които съвпадат с нашите бизнес интереси. Информацията, която съдържат ежедневните бюлетини е достатъчно изчерпателна и полезна за нас като потребители. Така можем да разчитаме и да сме спокойни, че няма да пропуснем търг.

Обслужването от страна на екипа на компанията е на високо ниво като стремежът е към постоянно получване на обратна информация и мнение от нас като потребители. Благодарение на коректните взаимоотношения и надеждната информация от сайта www.aop-baza.bg се създадоха предпоставки за нашето успешно кандидатстване и изпълнение на договори по обществени поръчки.

Смятаме Алтернативни обществени поръчки за отговорен и сигурен партньор, чиито услуги ще продължим да ползваме.

Препоръчваме го на всички заинтересовани ползватели.

Мариета Чакърова,

Управител на фирма СВЕМАР ООД

Настоящата препоръка издаваме в качеството си на ползватели на услугата предоставяна от Долфио Технологии. Ето нашата оценка за използваните услуги:

  • редовно получавана информация за обществените поръчки свързани с нашата сфера на работа
  • обслужване на професионално ниво
  • добре оформен сайт
  • положителни резултати от използването на информацията

Ще препоръчам и на други наши клиети и познати да използват Вашите услуги.

Юлия Ганчева,

Управител на фирма ИВКОМ КОМЕРС ЕООД

Вече 2 години се доверяваме и ползваме услугата на Долфио Технологии за търсене на обществени поръчки и сме изкючително доволни от това сътрудничество! Ежедневно получаваме по имейл бюлетин с обществените поръчки, които отговарят на предварително зададените критерии за търсене в нашата сфера на работа. Така с едно кликване на мишката имаме достъп до цялата информация, която ни е нужна, без да губим излишно време в претърсване на интернет пространството.

Алтернативни обществени поръчки дават възможност за ползването на няколко профила, които да се настроят за търсене в различни икономически сектори.

Екипът е на ниво и при възникване на проблем или въпрос реагират изключително бързо с адекватно решение.

Евгени Генов,

Мениджър Производство на фирма ЕТ БОЙЧО СТОЕВ - РАЗЦВЕТ СТОЕВ

От две години сме абонирани за услугите, които предлага Алтернативни обществени поръчки. Съвместната работа ни дава възможност за бързо адаптиране към динамично променящата се среда.

Индивидуалният подход, прилаган към клиентите води до оптимизиране на информацията и икономия на ценно време за преглед на позициите, свързани с нашата дейност.

През изтеклия период Алтернативни обществени поръчки показват постоянство в качеството на предлаганите услуги. Не сме имали случай, в който да пропуснем важна информация, касаеща нашия профил.

Мартин Керински,

Търговски директор на фирма ИНТЕРКОМ ГРУП ООД

Новини

09.04.2020 г.

Съобщение на Европейската комисия

Насоки от Европейската комисия относно прилагането на нормативната уредба за обществените поръчки в извънредната ситуация, породена от кризата с COVID-19 (2020/C 108 I/01)

25.03.2020 г.

Стабилен темп на обществените поръчки за последните два месеца

Броят на обществените поръчки задържа определен темп на развитие

[още]

Какво трябва да знаете за обществените поръчки

 

На тази страница може да прочетете повече за това какво предстваляват обществените поръчки, както и друга съществен информация. Ето някои от темите:

[още]

Кои сме ние

Нашият екип

Следим сферата на обществените поръчки от 2009 година насам, уверени сме, че натрупания през годините опит ще ни позволи да Ви бъдем максимално полезни още в самото начало. Целта ни е да предоставим максимално точна и навременна информация на потенциалните изпълнители на обществени поръчки, сред които сте и Вие, за успеете да реализирате по-пълно своите бизнес възможности или пък да откриете ново поле за изява.

 

[още]

Карта на България

Искате ли да знаете броя на отворените обществените поръчки по области? Поставете курсора над желаната територия и търсената бройка ще се появи.

Карта според Nuts кодовете