Имейл Парола

Забравена парола

 

Алтернативни обществени поръчки

Всички обявления от България и Европа на едно място

Често Задавани Въпроси

Тук ще откриете отговор на най-честите въпроси, свързани с услугата. Може да изберете някоя от темите или да се придвижите надолу с помощта на страничния плъзгач или колелцето на мишката.

Алтернативни обществени поръчки

Какво точно работи порталът?

На aop-baza.bg ние следим какви обществени поръчки и публични покани се публикуват в цяла Европа. Наша основна цел е да предоставяме навременна информация на онези, които желаят да станат изпълнители на тези поръчки. Всеки регистриран потребител с валиден абонамент ще има онлайн достъп до пълната база с поръчки, като освен това всеки ден получава в електронната си поща новопубликуваните обявления и информация за търгове, подбрани спрямо предоставените от самия потребител критерии.

„Алтернативни обществени поръчки” не просто Ви изпраща публикуваните обявления, а и всички промени, засягащи по-рано обявени поръчки – промяна или прекратяване на дадена процедура, информация за обжалвания и възложени поръчки. По този начин например, бихте могли да следите какви договори сключват конкурентите Ви.

Профил на търсене

Какво представлява профилът на търсене?

Всеки регистриран потребител може да създава свои собствени профили на търсене, които да му помогнат да систематизира намерените резултати спрямо различните бизнес дейности, на които те отговарят. Може да избирате от вече съществуващите 24 основни категории за търсене, които ние сме подготвили за Вас или собственоръчно да зададете сферата на дейност, от която се интересувате.

Въвеждане на настройки

Как да задам бизнес дейностите, които ме интересуват?

За целта може да използвате ключови думи или кодовете от общия терминологичен речник (CPV кодове), които съответстват на различните сфери на дейност или с други думи на предмета на обществената поръчка. Бихте могли също така да конкретизирате своето търсене като зададете само няколко области в България или да използвате допълнителните настройки.

Колко профила на търсене мога да имам?

Можете да създадете неограничен брой профили на търсене, от които в даден момент активни могат да бъдат само толкова, колкото отговарят на Вашия абонаментен план.

Ползването на ключови думи или повече профили ще се отрази ли на цената?

Добавянето на ключови думи и допълнителни настройки в рамките на един профил на търсене не променя месечната такса, която заплащате.
Броят на активните профили (тези, за които ще получавате ежедневно информация по имейл) се определя от абонаментния план, който сте избрали: МИНИ пакетът съдържа 2 профила на търсене, СТАРТ пакетът - 5 профила, а с пакет ПРО можете да следите неограничен брой бизнес профили. Колкото повече профила на търсене имате, толкова по-ефективно ще можете да следите публикуваните обществени поръчки.

 

Сфера на дейност

Какво да разбирам под "сфера на дейност"?

Бихме искали да подбираме за Вас точно онези обществени поръчки, които в най-пълна степен отговарят на Вашата бизнес дейност и Вашите интереси. При регистрация е необходимо да изберете един от готовите бизнес профили, който автоматично ще се превърне във Вашия първи профил на търсене. Впоследствие може да редактирате настройките на профила, ако получените обявления не отразяват желаните резултати.

Търсене в архива

Къде мога да разгледам старите обявления?

В меню "Архив" може да откриете информация за по-рано публикувани поръчки и приключили процедури, обявени в рамките на 60 дни преди деня на търсенето.

Ползването на архива ще се отрази ли на цената?

Не, ползването на архива е неограничено и не влияе върху месечната такса.

Информация по електронна поща

Как ще получавам информация за публикуваните поръчки?

При регистрация всеки потребител предоставя имейл адрес за връзка, на който по подразбиране се изпраща ежедневния бюлетин, съдържащ актуалните обществени поръчки. При желание от Ваша страна може да предоставите и допълнителни имейл адреси, на които да получавате същата информация. Намерените обявления може да разглеждате свободно и онлайн след въвеждане на основния имейл адрес (потребителското Ви име) и парола.

Колко адреса мога да ползвам?

Можете да ни предоставите общо 4 различни имейл адреса, на които да изпращаме ежедневно пълната информация за интересуващите Ви поръчки.

Държави

Кои точно са държавите, за които мога да получавам информация?

Разбира се, включена е България, както и останалите страни от Европейския съюз, също така и европейски държави, които не са членки на ЕС: Албания, Беларус, Босна и Херцеговина, Исландия, Косово, Лихтенщайн, Македония, Норвегия, Русия, Сърбия, Турция, Украйна, Хърватия, Черна гора и Швейцария.

Тестов период

Бих искал да изпробвам услугата, как мога да го направя?

На всички свои клиенти предоставяме възможността безплатно да използват услугата в продължение на 14 дни. Това означава, че бихте могли да зададете неограничен брой профили на търсене, като дали ще зададете саморъчно критериите или ще изберете някой от готовите бизнес профили (24 основни и 72 подкатегории) оставяме на Вас да решите. Достъпът автоматично ще бъде прекратен след изтичането на периода.

Изпробвайте нашата услуга още сега!

Абонамент

Бих искал да се абонирам за услугата, как мога да го направя?

Най-лесният начин да направите това е като използвайте нашата онлайн-заявка –  просто щракнете тук и следвайте указанията.

След като получим плащането, ще активираме достъпа Ви до услугата като при всяко влизане на страница ще виждате датата, на която изтича Вашият абонамент. Разгледайте цените на различните пакети и изберете най-подходящия за Вас.

ПлановеМИНИ
2 профила на търсене
СТАРТ
5 профила на търсене
ПРО
неограничен брой профили
шестмесечен абонамент120,00 EUR + ДДС180,00 EUR + ДДС327,00 EUR + ДДС
годишен абонамент216,00 EUR + ДДС336,00 EUR + ДДС594,00 EUR + ДДС

Все още не намирам отговор на въпроса си!

В случай че не сте успели да откриете нужната Ви информация, не се колебайте да ни пишете на kontakt@aop-baza.bg.

Новини

09.04.2020 г.

Съобщение на Европейската комисия

Насоки от Европейската комисия относно прилагането на нормативната уредба за обществените поръчки в извънредната ситуация, породена от кризата с COVID-19 (2020/C 108 I/01)

25.03.2020 г.

Стабилен темп на обществените поръчки за последните два месеца

Броят на обществените поръчки задържа определен темп на развитие

[още]

Какво трябва да знаете за обществените поръчки

 

На тази страница може да прочетете повече за това какво предстваляват обществените поръчки, както и друга съществен информация. Ето някои от темите:

[още]

Кои сме ние

Нашият екип

Следим сферата на обществените поръчки от 2009 година насам, уверени сме, че натрупания през годините опит ще ни позволи да Ви бъдем максимално полезни още в самото начало. Целта ни е да предоставим максимално точна и навременна информация на потенциалните изпълнители на обществени поръчки, сред които сте и Вие, за успеете да реализирате по-пълно своите бизнес възможности или пък да откриете ново поле за изява.

 

[още]

Карта на България

Искате ли да знаете броя на отворените обществените поръчки по области? Поставете курсора над желаната територия и търсената бройка ще се появи.

Карта според Nuts кодовете

От няколко години ползваме Вашата услуга за търсене на обществени поръчки, заради предоставената точна и навременна информация. Обслужването е на много добро ниво, сайтът е добре структуриран и … [прочети повече]

В качеството си на ползвател на услугите на Алтернативни обществени поръчки вече повече от година, ние от Омникар Ауто ООД бихме желали да изкажем своята благодарност към работата на целия екип. Използваната платформа, с правилно селектираните филтри ни предоставя пълния набор от информация, необходима … [прочети повече]

С настоящата препоръка изразяваме удовлетвореността си от работата с Алтернативни обществени поръчки. Чрез техния сайт получаваме навреме и в нужната ни пълнота информацията за предстоящи и възложени обществени поръчки по предварително зададени от нас критерии. Онлайн платформата им ни … [прочети повече]

Избрахме вас пред останалите безплатни или платени услуги, защото филтрите ви работят безупречно. Смея да твърдя че благодарение на вас нямаме изпусната обявена поръчка за последните 3 години. Обслужването ви е на много добро ниво. Най-голямото удобство за нас във вашата услуга е това че … [прочети повече]

С настоящата препоръка искам да изразя удовлетвореността си от работата с Вашата фирма. От няколко години сме абонирани за Вашите услуги и сме доволни от обслужването и от начина, по който … [прочети повече]

Нашата фирма предпочита да използва Вашите услуги, тъй като получаваме навременна информация за актуалните търгове. Обслужването е на високо ниво, предлаганата услуга е качествена и на много добра цена. Предпочитаме … [прочети повече]

Благодарение на сътрудничеството ни с „Алтернативни обществени поръчки“ постигаме много високи резултати при нашите участия в обществени поръчки, които се подобряват все повече вече трета поредна година … [прочети повече]

Вече втора година нашата фирма е абонат за услугата на Алтернативни обществени поръчки. За кратко време след началото на абонамента ни успяхме заедно с вас да дефинираме по-точно нашите интереси, с което информацията към нас силно се подобри. Избрали сме вас, защото сте … [прочети повече]

Алтернативни обществени поръчки е отговорен, коректен и надежден партньор, предоставящ висококачествени услуги. С настоящата референция бихме желали да изразим нашите отлични впечатления от съвместната ни работа … [прочети повече]

Настоящата препоръка издаваме в качеството си на ползватели на услугата предоставяна от Долфио Технологии. Ето нашата оценка за използваните услуги: … [прочети повече]

Вече 2 години се доверяваме и ползваме услугата на Долфио Технологии за търсене на обществени поръчки и сме изкючително доволни от това сътрудничество! Ежедневно получаваме по имейл бюлетин с обществените поръчки, които … [прочети повече]

От две години сме абонирани за услугите, които предлага Алтернативни обществени поръчки. Съвместната работа ни дава възможност за … [прочети повече]