Имейл Парола

Забравена парола

 

Алтернативни обществени поръчки

Всички обявления от България и Европа на едно мястоБлагодарение на сътрудничеството ни с „Алтернативни обществени поръчки“ постигаме много високи резултати при нашите участия в обществени поръчки, които се подобряват все повече вече трета поредна година.

Отлично оформен сайт, от който получаваме само информацията, която ни е нужна, с което най–голямото ни удобство е спестяването на време и човешки ресурс.

Иван Запрянов,

Търговски директор на фирма ОФИС КОНСУМАТИВИ ООД

Вече втора година нашата фирма е абонат за услугата на Алтернативни обществени поръчки. За кратко време след началото на абонамента ни успяхме заедно с вас да дефинираме по-точно нашите интереси, с което информацията към нас силно се подобри.

Избрали сме вас, защото сте гъвкави към клиента и удовлетворявате неговите нужди в бизнеса, където той се е позиционирал. Това означава, че не ми се налага да търсим други. Услугата ви е на високо информационно ниво.

Удобството е, че не се ровим в пълния списък на обществени поръчки, а получаваме актуалните и новопоявили се обществени поръчки само по избраните сектори. Това спестява много време и повишава нашия КПД в областта.

Финансовото изражение на вашата услуга е много добро за нашия български стандарт. Силно ни се разшири хоризонта и си спестяваме ценно време.

С уважение:

проф. д-р инж. Иван Куртев,

фирма ОМНИТЕЛ ООД

Алтернативни обществени поръчки е отговорен, коректен и надежден партньор, предоставящ висококачествени услуги.С настоящата референция бихме желали да изразим нашите отлични впечатления от съвместната ни работа.

Алтернативни обществени поръчки предоставя висококачествна информация за актуални обществени поръчки в областите, които съвпадат с нашите бизнес интереси. Информацията, която съдържат ежедневните бюлетини е достатъчно изчерпателна и полезна за нас като потребители. Така можем да разчитаме и да сме спокойни, че няма да пропуснем търг.

Обслужването от страна на екипа на компанията е на високо ниво като стремежът е към постоянно получване на обратна информация и мнение от нас като потребители. Благодарение на коректните взаимоотношения и надеждната информация от сайта www.aop-baza.bg се създадоха предпоставки за нашето успешно кандидатстване и изпълнение на договори по обществени поръчки.

Смятаме Алтернативни обществени поръчки за отговорен и сигурен партньор, чиито услуги ще продължим да ползваме.

Препоръчваме го на всички заинтересовани ползватели.

Мариета Чакърова,

Управител на фирма СВЕМАР ООД

Настоящата препоръка издаваме в качеството си на ползватели на услугата предоставяна от Долфио Технологии. Ето нашата оценка за използваните услуги:

  • редовно получавана информация за обществените поръчки свързани с нашата сфера на работа
  • обслужване на професионално ниво
  • добре оформен сайт
  • положителни резултати от използването на информацията

Ще препоръчам и на други наши клиети и познати да използват Вашите услуги.

Юлия Ганчева,

Управител на фирма ИВКОМ КОМЕРС ЕООД

Вече 2 години се доверяваме и ползваме услугата на Долфио Технологии за търсене на обществени поръчки и сме изкючително доволни от това сътрудничество! Ежедневно получаваме по имейл бюлетин с обществените поръчки, които отговарят на предварително зададените критерии за търсене в нашата сфера на работа. Така с едно кликване на мишката имаме достъп до цялата информация, която ни е нужна, без да губим излишно време в претърсване на интернет пространството.

Алтернативни обществени поръчки дават възможност за ползването на няколко профила, които да се настроят за търсене в различни икономически сектори.

Екипът е на ниво и при възникване на проблем или въпрос реагират изключително бързо с адекватно решение.

Евгени Генов,

Мениджър Производство на фирма ЕТ БОЙЧО СТОЕВ - РАЗЦВЕТ СТОЕВ

От две години сме абонирани за услугите, които предлага Алтернативни обществени поръчки. Съвместната работа ни дава възможност за бързо адаптиране към динамично променящата се среда.

Индивидуалният подход, прилаган към клиентите води до оптимизиране на информацията и икономия на ценно време за преглед на позициите, свързани с нашата дейност.

През изтеклия период Алтернативни обществени поръчки показват постоянство в качеството на предлаганите услуги. Не сме имали случай, в който да пропуснем важна информация, касаеща нашия профил.

Мартин Керински,

Търговски директор на фирма ИНТЕРКОМ ГРУП ООД

Новини

30.12.2016 г.

Нов наръчник за поръчките

АОП публикува „Практическо ръководство за прилагане на законодателството в областта на обществените поръчки"

17.02.2016 г.

Онлайн решаване на спорове

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

[още]

Какво трябва да знаете за обществените поръчки

 

На тази страница може да прочетете повече за това какво предстваляват обществените поръчки, както и друга съществен информация. Ето някои от темите:

[още]

Кои сме ние

Нашият екип

Следим сферата на обществените поръчки от 2009 година насам, уверени сме, че натрупания през годините опит ще ни позволи да Ви бъдем максимално полезни още в самото начало. Целта ни е да предоставим максимално точна и навременна информация на потенциалните изпълнители на обществени поръчки, сред които сте и Вие, за успеете да реализирате по-пълно своите бизнес възможности или пък да откриете ново поле за изява.

 

[още]

Карта на България

Искате ли да знаете броя на отворените обществените поръчки по области? Поставете курсора над желаната територия и търсената бройка ще се появи.

Карта според Nuts кодовете